AKEDA
 Virksomhedsprofil
 LuxoMax
 Akeda Laser L 500
 SteriMax
 Forhandlere
 Priser
 Download
 Kontakt
 
 
     
    
 SteriMax.com
 LuxoMax.com
Dansk Dansk  English English 
Hvem er vi ?
AKEDA Dental A/S er et dansk privatejet selskab, som blev etableret i 1995.

Som selskab har AKEDA 12 års erfaring på dentalmarkedet, men selskabet råder over mere end 30 års professionel erfaring i udvikling og fremstilling af innovative produkter til verdensmarkedet.

AKEDA udvikler, producerer og markedsfører egne højt udviklede produkter til dentalbranchen over hele verden.

Som det første dentalprodukt udviklede AKEDA i 1995 verdens første integrerede autoklave, SteriMax 3, der kunne opfylde alle stigende krav om høj hygiejne og følge alle Statens Seruminstituts anbefalinger for rengøring, smøring og sterilisation af turbiner, hånd- og vinkelstykker – det hele i én arbejdsgang på ca. 25 minutter. Det unikke ved SteriMax 3 var, at autoklaven foretog samtlige funktioner og dermed afløste henholdsvis et rengøringsapparat, oliespray og en autoklave.

I starten af år 2000 lancerede AKEDA verdens første ledningsfrie lyspolymeriseringslampe LUXOMAX, Model AP100 baseret på LED teknologi (Light Emitting Diodes). Lampen anvendes til fissurforsegling samt plastfyldninger. Den nye teknologi gav og giver helt indlysende fordele i forhold til branchens brug af traditionelle halogenlamper – såsom ingen blæser til at køle lampen ned og dermed ingen støj – minimal opvarmning af tanden – fuld intensitet i hele lampens levetid samt designmæssig mulighed for en lampe i instrumentstørrelse kontra halogenlampens udformning som en ”hårtørrer”.

Inden for de sidste år er LED teknologien udviklet særdeles hurtigt, hvilket har medført, at AKEDA har udviklet en ny lyspolymeriseringslampe, LUXOMAX, Model P1, som imødekommer dentalbranchens krav om hurtigere hærdning af plastmaterialer. Den nye model reducerer hærdetiden fra 20-40 sekunder til 10 sekunder. Den nye Model P1 har været på verdensmarkedet siden november 2003.

AKEDA arbejder til stadighed på udvikling af nye innovative produkter. I september måned 2005 lanceredes en helt ny ledningsfri LLLT laser, Akeda-Laser L500.
KONTAKT:

AKEDA DENTAL A/S

Sønderskovvej 12 A, Dk 8520 Lystrup
Tlf. +45 8743 0555 - Fax. +45 8743 0566
akeda@akeda.dk - www.akeda.dk